corner left-topcorner right-top
Zeer kindvriendelijk!
Ruim opgezet, natuurwater, zwembad en speelgelegenheden!
corner left-bottomcorner right-bottom

Het park

Op het park…

...staan in het totaal 195 bungalows, geschakeld in groepjes van drie. Op het park is een receptie aanwezig. Hier kun je veel dingen huren, zoals skelters en fietsen. Ook zijn er fietsroutes te koop en is er veel informatie over de omgeving te krijgen. Verder is er een wasserette. Bovendien is er gratis wifi bij de postkamer.

Water

Er is een grote recreatieplas. Hier kun je surfen, peddelen in een roeiboot of gewoon zwemmen. Bij het ermerstrand is ook een waterski-baan (zie de link: De omgeving Drenthe).

Mocht het overigens vriezen, dan kunt u prachtig schaatsen op deze plas (er zijn verschillende schaatswedstrijden op deze plas gehouden).

Zwembad

Is het buiten koud of guur? U kunt ook in het zwembad terecht. Deze is namelijk aanwezig op het park.

Dit zwembad bestaat uit twee kleedruimtes, een bad van 1.50 m diep en een peuterbad. 

Kindvriendelijk

Ermerzand is daarmee zeer kindvriendelijk. Het park is bovendien ruim opgezet en er is weinig hinder van auto's. Er is een grote speeltuin en er zijn veel speelveldjes. Ook bestaat er de mogelijkheid skelters of fietsen te huren.

Sportief

Je kunt gratis gebruik maken van de tennisbaan, je kunt gaan midgetgolfen, spelen op twee jeu-de-boule banen, je kunt tafeltennissen, Er is een voetbalveld, je hebt in de omgeving veel fietsroutes, ook zijn er veel paden voor hardlopers. Er is bovendien een fitnessruimte (cardio, gratis toegankelijk). Dus ook voor de sportievelingen reden genoeg om te komen. 

Kortom...

... een park waar voor iedereen wat te doen is. Zowel de ouderen en de kinderen kunnen zich uitstekend vermaken op dit park.

Hieronder volgt nog een korte impressie van het park.

 

corner left-topcorner right-top
Zeer kindvriendelijk!
Ruim opgezet, natuurwater, zwembad en speelgelegenheden!
corner left-bottomcorner right-bottom

Contactgegevens:
E-mail: mail@ermerzand.nl

Correspondentieadres:
Zanglijster 47
3752 ME Bunschoten
Adres bungalows & park:
Dalerstraat 38
7843 PE Erm